ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Αυστριακοί τουρίστες προτιμούν Ελλάδα

Καλά νέα για τον ελληνικό τουρισμό έρχονται κι από την Αυστρία. Η Ελλάδα θα είναι φέτος, όπως και πέρυσι, ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός  για τους πελάτες του Ομίλου TUI στην Αυστρία.

Ο μεγάλος αυτός ταξιδιωτικός όμιλος διευρύνει την  τουριστική σεζόν για διακοπές στην Ελλάδα, όπως τόνισε στη Βιέννη η γενική διευθύντρια Λίζα Βέντινγκ, αυξάνει κατά 25% τις πτήσεις του προς ελληνικούς προορισμούς και επεκτείνει τις προσφορές στα ξενοδοχεία.

Στην Κρήτη παρουσιάζεται αύξηση κατά 45% στις κρατήσεις, σε σχέση με πέρυσι, ενώ αυξάνεται έντονα η ζήτηση και για μικρότερα ελληνικά νησιά

Οι θερινές πτήσεις TUI για την Ελλάδα ξεκινούν φέτος κανονικά τον Μάϊο, μερικές, μάλιστα, από τον Μάρτιο, ενώ επεκτείνεται η σεζόν και έτσι φέτος θα γίνονται πτήσεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου κι όχι τέλη Σεπτεμβρίου, όπως ίσχυε πέρυσι.

Μάλιστα οι κρατήσεις για τους μήνες εκτός σεζόν, τον Μάϊο και το Οκτώβριο, έχουν αυξηθεί φέτος κατά 35%, σε σχέση με το 2017.

Γενικότερα η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός κατέχει εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες θέσεις, αν όχι την πρώτη, στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών, με μέσο όρο 400.000 Αυστριακοί τουρίστες νάρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα,  υψηλότατο αριθμός σε σχέση με τα 9 εκατ κατοίκους, που έχει αυτή η χώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *