Άρωμα Κρήτης στο Βέλγιο

Την Κρητική παράδοση θα εκπροσωπήσουν οι “Κρήτες” και σε συνεργασία με τις σχολές χορού “Fanis Trikilis” ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα του Βελγίου για μια μουσικοχορευτική πανδεσία με άρωμα Κρήτης στο Κέντρο Καλών Τεχνών των Βρυξελλών “Bozar”.

6cff81ed2fd5fd02c6bfe5986e55231b_LΠρόκειται για ένα εντυπωσιακό «πανόραμα» της κρητικής μουσικής και χορευτικής παράδοσης, με μια μεγάλη ομάδα από εξαιρετικούς δεξιοτέχνες οργανοπαίκτες, τραγουδιστές και χορευτές που διακρίνονται για την πιστότητα στο ύφος και το ήθος του τοπικού ρεπερτορίου.

Ο εξαιρετικός λυράρης και ερευνητής Αλέξανδρος Παπαδάκης από τους καλύτερους δεξιοτέχνες της νεότερης γενιάς στη λύρα, μαζί με την παρέα του Γιώργο Ψαράκη, Ιδομενέα Καμηλάκη και Γιάννη Βεργαδή. Στους χορούς συμμετέχει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «Κρήτες» με την επιμέλεια του Γιώργου Πετράκη, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια λεχει ο Φάνης Τρικίλης.

Διαβάστε περισσότερα  εδώ

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου , η σχολή θα παραμείνει κλειστή έως και την Κυριακή 17 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top