“Βοηθήστε τους Έλληνες, επισκεφτείτε την Ελλάδα”

Οι Έλληνες δεν αξίζουν ο,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος για να τους βοηθήσουμε είναι να επισκεφθούμε τη χώρα και να απολαύσουμε τη φιλοξενία των εστιατόρων, των προϊόντων τοπικής παραγωγής και της ηλιοφάνειας.

Αυτό επισημαίνει σε άρθρο του με τίτλο “Slaying Greek Myths” ο πρόεδρος της Sunvil, Νοελ Ιωσηφίδης, παραπέμποντας σε δημοσίευμα των Sunday Times. Σε αυτό, ο συντάκτης John Humphrys, o οποίος γνωρίζει την Ελλάδα και τους ανθρώπους της πολύ καλά και είναι η χώρα όπου εγκαταστάσθηκε ο γιός του πριν 23 χρόνια, επιχειρηματολογεί ότι όλα όσα έχουν συμβεί δεν είναι φταίξιμο των Ελλήνων αλλά το αποτέλεσμα της απληστίας των πολιτικών και των τραπεζιτών.

Ο Humphrys γράφει στην Sunday Times ότι η είσοδος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ευρωζώνη μετέτρεψε στιγμιαία μια χώρα η οποία δεν ήταν ποτέ πλούσια σε παράδεισο απεριόριστων πιστώσεων, καθοδηγούμενου από τη διαφθορά. Το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν τώρα οι Έλληνες είναι ταπεινωτικό και το μέλλον επιφυλάσσει μια πραγματική ελληνική τραγωδία.

Ο κ. Ιωσηφίδης επισημαίνει την ταύτισή του με τα συναισθήματα που εκφράζονται στο κείμενο του Humphrys, και εξηγεί: «γνωρίζουμε πολύ καλά την Ελλάδα και τους ανθρώπους της από τότε που ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε στον τουρισμό το 1974».

«Μόνο ο τουρισμός θα επαναφέρει στους Έλληνες τον αυτοσεβασμό τους και είμαστε αποφασισμένοι να τους βοηθήσουμε», επισημαίνει προτείνοντας σε όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα να μην ακυρώσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας γιατί «οι Έλληνες δεν αξίζουν αυτό που τους συμβαίνει αυτή την ώρα, και ο καλύτερος τρόπος να τους βοηθήσουμε είναι να επισκεφθούμε τη χώρα και να απολαύσουμε τη φιλοξενία της».

Τέλος, ο κ.  Ιωσηφίδης αναφέρει: «Γράφω από την Ελλάδα και, πιστέψτε με, θα απολαύσετε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή σας στη χώρα, απλώς φέρτε λίγα περισσότερα μετρητά απ’ ο,τι θα φέρνατε κανονικά».

Πηγή: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top