Γειτονική εκδήλωση για τη “Μάχη της Κρήτης”

Στον πανέμορφο χώρο του Θεάτρου “Δ. Κιντή”, στο Άλσος Ηλιούπολης, δύο γειτονικά κρητικά σωματεία της Αττικής, ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης και ο Σύλλογος Κρητών Αργυρούπολης, τίμησαν την 74η επέτειο της “Μάχης της Κρήτης” από κοινού..

Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης ήταν ντυμένοι στα παραδοσιακά κρητικά, ακόμη και οι δύο πρόεδροι Μανώλης Γλυνιαδάκης και Χρήστος Λουσίδης, όπως και ο παρουσιαστής – συντονιστής Αντώνης Ανδρουλάκης.

Στην εκδήλωση “ζωντάνεψαν” στιγμές και περιστατικά της “Μάχης της Κρήτης” νέοι και νέες από τις δύο περιοχές – Ηλιούπολη και Αργυρούπολη – και ενδιάμεσα η ζωντανή κρητική μουσική από το συγκρότημα του Γιώργου Σκορδαλού και οι κρητικοί χοροί από παιδιά και εφήβους των δύο σωματείων, όλοι μαθητές του χοροδιδάσκαλου Δημήτρη Φανουργάκη, κυριάρχησαν επί σκηνής με πολλά – πολλά χειροκροτήματα!

Μάλιστα, κάποιες στιγμές υπήρξε πρόβλημα με τα μεγάφωνα και οι χορευτές δεν άκουγαν την μουσική. Ωστόσο, συνέχιζαν να χορεύουν τον πεντοζάλη με ρυθμικά παλαμάκια, που προέρχονταν από τους θεατές….

Δείτε φωτογραφίες:

IMGP0005

Οι δύο πρόεδροι Μανώλης Γλυνιαδάκης και Χρήστος Λουσίδης με τον συντονιστή της εκδήλωσης Αντώνη Ανδρουλάκη

IMGP0001

Ο Μίμης Ανδρουλάκης με τους Φίλιππο Αποστολάκη και Στέλιο Βισταγιανάκη

IMGP0002

Δύο πρώην πρόεδροι των γειτονικών σωματείων: Κατερίνα Μαρκουλάκη (Ηλιούπολης) και Φίλιππος Αποστολάκης (Αργυρούπολης)

IMGP0003

Ο χοροδιδάσκαλος των δύο σωματείων Δημήτρης Φανουργάκης (δεξιά) με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης Μανώλη Γλυνιαδάκη.

IMGP0003

Τα παιδικά χορευτικά λίγο πριν βγουν στη σκηνή!

Συνεχής ενημέρωση για κρητικές εκδηλώσεις εδώ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top