Κρήτη: Για πρώτη φορά εμβολιασμός σε εκκλησία

Γαι πρώτη φορά εμβολιασμός σε εκκλησία και συγκεκριμένα στον Ι.Ν. της Παναγίας, στις Αρχάνες Ηρακλείου, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ενορία του Αγίου Νικολάου με την συμπαράσταση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Μανώλης Σαμαριτάκης (αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχανών): «Η πρωτοβουλία ανήκει στην ενορία Αγίου Νικολάου Αρχανών και έρχεται σε συνέχεια ανάλογων δράσεων του δήμου για τον εμβολιασμό του πληθυσμού. Από την αρχή της πανδημίας σαν δήμος έχουμε σκύψει πάνω στο θέμα. Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός δημοτών μας με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και, σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, εμβολιάστηκαν 400 δημότες μας. Οι εμβολιασμοί έγιναν σε δομές της Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ πραγματοποιήθηκαν εμβολιασμοί ακόμα και στο δημαρχείο”.

Συμπλήρωσε: “Σε αυτές τις πρωτοβουλίες που πήραμε είχαμε αρωγό και την τοπική εκκλησία και εξασφαλίστηκε για πρώτη φορά, να γίνει εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johson σε Ιερό Ναό της περιοχής μας».

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου επικοινωνώντας με τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top