Κρουαζιερόπλοιο γίνεται ξενοδοχείο

Ένα από τα πιο πολυτελή κρουαζιερόπλοια σταμάτησε να διασχίζει τις θάλασσες κι έριξε μόνιμη άγκυρα στο Ντουμπάι, όπου λειτουργεί πλέον ως ξενοδοχείο. Πρόκειται για το Queen Elizabeth II.

Αρχικά δημιουργήθηκε για την Cunard Line και λειτούργησε ως υπερωκεάνιο και κρουαζιερόπλοιο διασχίζοντας τον Ατλαντικό από το 1969 έως το 2008, ενώ σχεδιάστηκε για να πραγματοποιεί το δρομολόγιο του Τιτανικού, από το Southampton της Αγγλίας στηΝέα Υόρκη.

Τα αρχικά πλάνα για τη μετατροπή του, ΄συμφωνα με το clicklife.gr, δεν πραγματοποιήθηκαν το 2008 λόγω της οικονομικής κρίσης.

Για χρόνια ήταν παρατημένο και τελικά το 2017 δέχτηκε το φιλί της ζωής και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο που…επιπλέει στο Ντουμπάι, ανοίγοντας για πρώτη φορά το 2018.

Ένα άλογο κάνει πασαρέλα

Ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel πρωτοτύπησε στέλνοντας ένα άλογο να κάνει πασαρέλα στην επίδειξή του Υψυλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Το άλογο ίππευσε η Σαρλότ Κασιράγκι, ανιψιά του πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό και δεινή αναβάτρια σε ιππικούς αγώνες με εμπόδια. Η πασαρέλα είχεσχεδιαστεί για να μοιάζει με πίστα προπόνησης για τα άλογα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top