“Να ψήνουμε καλτσούνια στα ξενοδοχεία μας μπροστά στον κόσμο”

Γιατί να μην κάνουν το ίδιο και τα δικά μας ξενοδοχεία στην Κρήτη;  Αυτό αναρωτήθηκε ο σεφ του Μ.Α.Ι.Χ. Γιάννης Αποστολάκης επιστρέφοντας από την Σαγκάη, όπου μόνο θετικά σχόλια και κριτικές απέσπασε η Κρητική Κουζίνα στο πλαίσιο παρουσίασης κρητικών φαγητών σε 40 δημοσιογράφους, αλλά και σε δύο κεντρικά εστιατόρια δύο μεγάλων ξενοδοχείων για πέντε μέρες.

1-ΜΕΓ-KINEZOIDHMOSIOGRAFOIΤί ήταν αυτό , που έκανε τον Γιάννη Αποστολάκη να αναρωτηθεί γιατί δεν κάνουμε και μεις το ίδιο στην Κρήτη; Σε δηλώσεις του στα “Χανιώτικα Νέα” τόνισε:

“Στο εστιατόριο μεγάλου ξενοδοχείου της Σαγκάης ο σεφ έφτιαχνε παρόμοια με τα δικά μας καλτσουνάκια με χόρτα που τα τηγάνιζε μπροστά στον κόσμο με τεράστια επιτυχία. Είναι κάτι, που θα μπορούσαμε κι εμείς να κάνουμε με τα δικά μας καλτσούνια, με σφακιανές πίτες, μαραθόπιτες, κάτι, που θα κινούσε και το ενδιαφέρον των ξένων να γνωρίσουν καλύτερα και να διαφημίσουν τις νοστιμιές της Κρητικής Κουζίνας”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top