Φτιάξτε ομελέτα με άγρια χόρτα

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό σπαράγγια και άγρια

χόρτα του βουνού γλυκά

5 αυγά

250 γρ. φέτα τριμμένη

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα χόρτα, τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε νερό με λίγο αλάτι. Όταν ετοιμαστούν τα στραγγίζουμε, τα κόβουμε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύουμε με την τριμμένη φέτα.

Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με το ελαιόλαδο και μόλις κάψει. ρίχνουμε τα μισά από τα αυγά, που έχουμε χτυπήσει και στα οποία έχουμε προσθέσει αλάτι και πιπέρι.

Όταν πήξει το μείγμα, απλώνουμε πάνω τα χόρτα και ρίχνουμε πάνω τους τα υπόλοιπα χτυπημένα αυγά. Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα, για να ψηθεί και από την άλλη μεριά

(Ημερολόγιο Κρητικής Διατροφής του Δήμου Χανίων)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top