Η νοστιμιά που προσθέτει η τριμμένη κρητική γραβιέρα

Φτιάχνετε τηγανιτές πατάτες και μόλις τις βγάλατε καυτές-καυτές από το τηγάνι; Πάρετε δυο κουταλιές τριμμένη κρητική γραβιέρα και πασπαλίστε τις πάνω στις πατάτες. Η γραβιέρα θα λιώσει και θα «ποτίσει» με μια ιδιαίτερη νοστιμιά τις πατάτες σας.

Είναι πολλά τα φαγητά, στα οποία προσθέτει ιδιαίτερη νοστιμιά η κρητκή γραβιέρα. Όπως στις τηγανιτές πατάτες το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα γεμιστά, λίγο πριν τα βγάλετε από τον φούρνο, όταν τα πασπαλίσετε με τριμένη γραβιέρα.

Δεν είναι μόνο τα μακαρόνια, όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τριμμένη κρητική γραβιέρα. Φτιάχνουμε «μελιτζάνες – παπουτσάκια»; Πέντε λεπτά πριν τα βγάλουμε από τον φούρνο, ρίχνουμε πάνω τους τριμένη κρητική γραβιέρα.

Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με την πίτσα, αλλά και στα «αυγά – μάτια» μπορούμε να ρίξουμε στο τηγάνι λεπτά κομμάτια κρητικής γραβιέρας, που θα προσθέσουν νοστιμιά!

Αλλά και σε τόσα άλλα φαγητά…

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top