Ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει το νέο βιβλίο του στα Χανιά

Το νέο του βιβλίο (Εκδόσεις Πεδίο) με τίτλο “Ελληνική Ζαχαροπλαστική. Συνταγές, Ιστορίες, Αναμνήσεις” παρουσιάζει ο γνωστός σεφ Στέλιος Παρλιάρος, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων. Την παρουσίαση του βιβλίου θα προλογίσει η Ελένη Ψυχούλη.

Πέμπτη 18 Απριλίου (20.00)

Ο Στέλιος Παρλιάρος, έχοντας διανύσει μια πορεία ως ζαχαροπλάστης για περισσότερα από 40 χρόνια, διηγείται την ιστορία της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, επιμένοντας στα υπέροχα υλικά της ελληνικής γης, και καταθέτει προσωπικές μαρτυρίες και αναμνήσεις, μέσα από 56 συνταγές ελληνικών γλυκών, κάποιες κλασικές, κάποιες πιο δημιουργικές. Επιμένοντας στα υπέροχα υλικά της ελληνικής γης που εγγυώνται την επιτυχία.

«Η ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα είχε αυθεντικότητα και ψυχή. Μπορεί να έλειπαν βασικά υλικά, όπως το βούτυρο, όμως η ελληνική γη πάντα είχε να προσφέρει τα δικά της “δώρα”.
Ελαιόλαδο, φρούτα, ξηροί καρποί, μέλι πρωταγωνιστούσαν σε γλυκά φτιαγμένα με μεράκι και διάθεση προσφοράς»»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top