Πώς θα συντηρήσετε τη γραβιέρα στο ψυγείο

Πώς μπορείτε να διατηρήσετε ένα κομμάτι γραβιέρας μέσα στο ψυγείο, μαλακό, όπως το αγοράσατε, ακόμη κι αν περάσουν πολλές ημέρες;

Αυτό που θα κάνετε είναι να αλείψετε με βούτυρο το κομμένο μέρος, να τυλίξετε  όλο το κομμάτι με απορροφητικό χαρτί και να το κλείσετε μέσα σε νάυλον σακούλα!

Έτσι η γραβιέρα σας θα διατηρηθεί μαλακή και εύγευστη. Διαφορετικά, αν την αφήσετε απροστάτευτη για πολλές μέρες, θα χάσει τα υγρά της, θα σκληρύνει και δεν θα τρώγεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top